در هشتمین روز از ایام الله دهه فجر یک واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت تولید 20 هزار قطعه مرغ گوشتی با حضور نماینده همدان، فرماندار و مسئولان در شهرستان همدان به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۳۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۲ 08 February 2015
در هشتمین روز از ایام الله دهه فجر یک واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت تولید 20 هزار قطعه مرغ گوشتی با حضور نماینده همدان، فرماندار و مسئولان در شهرستان همدان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایسنامدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در آیین افتتاح این واحد تولیدی گفت: این واحد پرورش مرغ گوشتی با 5 هزار و 800 میلیون ریال سرمایه گذاری در روستای حاجی آباد بخش مرکزی شهرستان همدان احداث شده است.

وی با بیان اینکه این واحد مرغداری موجب اشتغالزایی برای 5 نفر شده است، تصریح کرد: ظرفیت تولید این واحد تولیدی 20 هزار قطعه است که سالانه 200 تن گوشت سفید و 192 تن گود تولید می شود.

رشیدی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید مرغ در مرغداری های شهرستان همدان یک میلیون و 381 هزار قطعه است که با اختصاص 16 درصد از تولید گوشت مرغ، رتبه سوم استان را دارد.

وی سرانه مصرف گوشت مرغ در شهرستان همدان را 25 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: سالیانه 12 هزار و 812 تن گوشت مرغ در شهرستان همدان تولید می شود.

رشیدی زیربنای این واحد مرغداری را 2 هزار و 499 مترمربع عنوان کرد و گفت: طول زمان اجرای این طرح سه سال بوده که 3 هزار و 600 میلیون ریال تسهیلات از بخش صندوق توسعه کشاورزی و بانک کشاورزی همدان دریافت کرده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان در پایان اظهار کرد: نوع مواد مصرفی در این مرغداری دان آماده و سوخت مصرفی آن گازوئیل است.

به گزارش ایسنا؛ در هشتمین روز از ایام الله دهه فجر 4 پروژه عمرانی با اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون تومان در شهرستان همدان به بهره برداری رسید.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار