غذاهای پروتئینی شامل منابع حیوانی گوشت و مرغ غذای دریایی و تخم مرغ و گیاهی که شامل لوبیا، نخود، محصولات سویا، آجیل و دانه ها است و همه افراد به پروتئین نیاز دارند اما بعضی از افراد به میزان کافی و بعضی بیشتر یا کمتر از نیازشان دریافت می کنند.
کد خبر: ۲۶۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۱ 22 April 2015
به گزارش ایسنا در مصرف غذاهای پروتئینی، نکته اصلی تنوع است
 همچنین بیشتر افراد باید روزانه 150 تا 200 گرم از غذاهای پروتئینی معادل 2 واحد از این گروه دریافت کنند.

10 نکته برای انتخاب پروتئین ها

حدود 70 گرم گوشت بدون چربی، مرغ یا غذای دریایی، 2 عدد تخم مرغ، 3.5 لیوان حبوبات یا نخود پخته، یک چهارم لیوان از مغزها یا دانه ها و دو قاشق غذا خوری کره بادام زمینی معادل یک واحد می باشد.

1 -  انتخاب های مواد غذایی پروتئینی خود را متنوع کنید.
2 -  گوشت قرمز و مرغ را بدون چربی و یا کم چربی مصرف کنید.
3 -  دو نوبت در هفته غذاهای دریایی انتخاب کنید.
4 -  یک تخم مرغ در روز میل کنید چرا که بر خلاف تصور عامه مردم، مصرف یک عدد تخم مرغ در روز خطر بیماری قلبی را افزایش نمی دهد.
5 - غذاهای پروتئینی گیاهی را بیشتر مصرف کنید.
6 - آجیل یا دانه های بدون نمک را به عنوان میان وعده بر روی سالاد ها و یا در غذای اصلی به جای گوشت قرمز یا مرغ جایگزین کنید.
7 - روش هایی مانند گریل کردن، کبابی کردن، پختن که چربی اضافه ای را به غذا اضافه نمی کند را امتحان کنید.
8 - برای وعده غذایی خود یک ساندویچ سالم مانند بوقلمون، رست بیف، تن یا سالمون کنسرو شده و یا کره بادام زمینی را برای ساندویچ انتخاب کنید.
9 - در مورد غذاهای گوشتی پر چرب سعی کنید برگر کوچک و یا استیک کوچک را جایگزین کنید.
10- بر چسب اطلاعات تغذیه ای را که می خواهید مصرفکنید، چک شود تا سدیم  آن محدود باشد.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار