عدم نظارت مجموعه های اقتصادی موجب کاهش کیفیت آرد نانوایی ها می شود و مهم ترین بخش کیفیت، نظارت است که باید بیش از پیش مورد اهتمام دستگاه های مسئول قرار گیرد
کد خبر: ۱۰۸۶۹۸۸
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۷ 12 January 2023

سیدمحمود حسینی پور، استاندار مازندران در جلسه کارگروه آرد و نان استان با عنوان اینکه موضوع نان به عنوان یکی از موضوعات مهم شناخته شد و دولت سیزدهم برای اولین بار طرح مهمی در موضوع نان را اجرا کرد که مرحله چهارم طرح هوشمند سازی یارانه نان بزودی اجرا می گردد، خاطرنشان کرد :

در استان مازندران با توجه به وضعیت خاص این استان، موضوع مسافر پذیری و تاثیراتی که مسافرین در فرآیند تنظیم بازار نان دارند، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد . 

استاندار مازندران:کیفیت نان باید افزایش پیدا کند  

وی بابیان این که همه حوزه های مرتبط به نان استان می بایست بدون استثنا ساماندهی شود، ادامه داد: اساس کار ما در استان مازندران طرح پایلوتی است که فرمانداری ساری با مشارکت کارگروه آرد نان و مجموعه های اقتصادی استان تنظیم نمود.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه اقدامات مناسبی از سوی پلیس اقتصادی استان انجام شده است که می بایست استمرار پیدا کند و با سوداگرانی که در استان مازندران نان مردم را هدف قرار دادند برخورد قانونی شود، تصریح کرد:

عدم نظارت مجموعه های اقتصادی موجب کاهش کیفیت آرد نانوایی ها می شود و مهم ترین بخش کیفیت، نظارت است که باید بیش از پیش مورد اهتمام دستگاه های مسئول قرار گیرد.

این مسئول اضافه کرد: در فاز چهارم طرح هوشمند سازی یارانه نان، فرآیند تولید نان برای ارتقاء کیفیت می بایست تغییر کند و به سمت افزایش کیفیت نان خواهیم رفت.

سید محمود حسینی پور با تاکید بر این که کیفیت نان باید افزایش پیدا کند، چرا که مطالبه جدی مردم است، افزود :

سامانه های نظارتی در نانوایی های استان می بایست فعال و تقویت گردد تا با نظارت سامانه ای با مجموعه نانوایی های استان که مرتکب تخلف می شوند برخورد قانونی گردد.از شرکت های دانش بنیان با توجه به اعلام آمادگی که در این راستا نموده اند باید استفاده شود 

 

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار