قوروت بیرجندی غذای معروف خراسان جنوبیه که از کشک،گردو، پیاز داغ، نعناع و زعفران تهیه میشه! شاید فکر کنید که چطور می‌شود غذایی که با کشک پخته می‌شود به جای سفید، بنفش شود. علت این تغییر رنگ این است کشک رو با گردو قاطی میکنند و می سابند و به آن قروت، قوروت یا کشک سیاه می‌گویند.
کد خبر: ۱۰۴۷۵۱۲
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰ 29 May 2022

تنها غذای بنفش ایران، کاملا طبیعی! (عکس)

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار