بسته دانشگاه‌های تابناک؛
تابناک: یکی از نشریات دانشجویی دانشگاه اصفهان در جدیدترین شماره خود در مطلبی با جنابخان، شخصیت کمدی خنداونه گفتگو کرده است.
کد خبر: ۱۰۰۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰ 26 September 2015
به گزارش تابناک، نشریه دانشجویی ردپا به صاحب امتیازی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در جدیدترین شماره خود در مطلب طنزی با جنابخان، شخصیت کمدی خنداونه گفتگو کرده است.

تصویر صفحه اول این نشریه که ویژه دانشجویان جدیدالورود چاپ شده، قابل مشاهده است.



دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسل‌سومی می‌شود

غلامرضا اصغری در آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود با بیان اینکه بیشترین رتبه‌های المپیادهای علمی، فرهنگی و ورزشی متعلق به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است، اظهار کرد: بعد از دانشگاه تهران اولین رتبه در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را داریم. این رتبه و مقام حاصل تلاش و کوشش دانشجویان ورودی سال‌های قبلی است و دانشجویان جدیدالورود نیز می‌توانند توان تازه‌ای به دانشگاه دهند.

وی با اشاره به شروع همزمان سال تحصیلی با روز عرفه و هفته دفاع مقدس اظهار امیدواری کرد: شروع تلاش دانشجویان همراه با معنویت، اخلاق و توفیق باشد. نظام جمهوری اسلامی ایران برآمده از تلاش و خون شهدا است و به عنوان نظام موفق در جهان و منطقه موفقیت خود را مدیون تلاش ایثارگران و شهداست.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بر اساس آمار اسکوپوس ایران از نظر میزان تولیدات علمی رتبه اول و از نظر مرجعیت علمی رتبه دوم را در خاورمیانه دارد، تصریح کرد: در طول 40 سال گذشته تا کنون روند تولیدات علمی افزایش داشته است و در سایت‌ها و بانک‌های اطلاعاتی جهانی، ایران بیش از 213 هزار رکورد علمی دارد که حاصل تلاش دانشجویان و دانشگاهیان است.

اصغری با بیان اینکه رتبه ایران در تمام علوم در جهان 17 است، اضافه کرد: ایران از نظر مرجعیت علمی در دنیا رتبه 24 دارد. 75 رشته تحصیلی مقطع دکتری علوم پزشکی در کشور تدریس می‌شود و تعداد متخصصان رو به توسعه است، همچنین روند تغییرات در تحصیلات تکمیلی حوزه تخصصی رو به رشد است.

وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی علاوه بر اداره دانشکده‌ها، مسئول سلامت استان است و مسئولیت بیمارستان‌ها، درمانگاه‌های دولتی و خانه‌های بهداشت را دارد، همچنین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه سرآمدی است که متولی دانشگاه‌های علوم پزشکی یزد، کاشان و شهرکرد است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به حضور فعال دانشگاه در حوزه بهداشت در 22 شهر، 38 شهرستان و 2470 روستا تصریح کرد: علوم پزشکی اصفهان 35 بیمارستان در استان اصفهان را اداره می‌کند. این بیمارستان‌ها به عنوان فیلد آموزشی در اختیار دانشجویان پزشکی همچون دانشجویان دانشگاه‌های آزاد قرار می‌گیرد.

اصغری با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 11 دانشکده دارد، افزود: دانشگاه علوم پزشکی با دارا بودن 22 شبکه بهداشتی درمانی در شهرستان‌های استان، 176 مرکز بهداشتی درمانی شهری، 78 مرکز بهداشتی درمانی روستایی، 193 پایگاه بهداشتی و بیش از 520 خانه بهداشت در همه روستاها و شهرهای استان حضور فعال دارد.

وی با اشاره به فعال بودن 42 مرکز تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات قلب و عروق از مهم‌ترین مراکز تحقیقات دانشگاه است و تنها مرکزی است که با سازمان بهداشت جهانی همکاری می‌کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: دانشگاه حدود 9 هزار دانشجو دارد که از این میان بیش از 50 درصد این آمار را دانشجویان دکتری، ارشد و تخصصی تشکیل می‌دهند. دانشگاه شاخصه خوبی از نظر میزان توزیع هیئت‌علمی دارد و در دانشگاه 717 عضو هیئت‌علمی مشغول به کار هستند.

اصغری با بیان اینکه بیش از 22 هزار کارمند در دانشگاه مشغول به کار هستند، ادامه داد: از این تعداد دو هزار نفر در محیط دانشکده‌ها و بیش از 20 هزار نفر در محیط بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت فعالیت می‌کنند. بیش از 13 هزار خانم و 9 هزار آقا در مجموعه علوم پزشکی مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های نسل سوم که کارآفرین هستند، تاکید کرد: برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر این است تا در سطح دانشگاه‌های نسل سوم قرار گیرد. نوآوری و تسهیل کارآفرینی ماموریت اصلی دانشگاه‌های نسل سوم است. خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی فارغ‌التحصیلان دانشگاه را به کار می‌گیرد و وارد بازار کار می‌کند از این رو دانشجویان می‌توانند با نوآوری به دانشگاه کمک کنند. دانشگاه هم شرایطی را فراهم می‌کند تا نسل جدید موتور حرکت علمی و پژوهشی دانشگاه باشند.

درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در مسابقات عملیات حرارتی کشور

در این دوره از رقابت‌ها که 21 الی 26 شهریورماه به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، تیم عملیات حرارتی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان تحت عنوان IUT متشکل از احسان تابش و بهنوش ستاری بابوکانی مقام نخست بخش آهنی این رقابت‌ها را به خود اختصاص دادند.

در بخش غیرآهنی این مسابقات نیز تیم درخش متال دانشگاه صنعتی اصفهان متشکل از حمیدرضا غریبی، محمد مهدی نیا و میثم محمد کریمی عنوان نخست این بخش را کسب کردند.

همچنین دانشجویان رشته مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان که به سرپرستی مهندس مرتضی صفری در این رقابت‌ها شرکت کرده بودند، در دیگر تیم اعزامی به این مسابقات با نام متالمن و متشکل از بهروز الهی، حمیدرضا مختاری و مرتضی زنگنه فرد موفق به کسب عنوان چهارم بخش آهنی شدند.

7 مدال سهم دانشجویان پزشکی اصفهان از المپیاد علمی کشور

در هفتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور که از تاریخ ۲۱ لغایت ۲۶ شهریورماه با حضور حدود ۶۰۵ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق به کسب یک مدال طلا، سه مدال نقره و سه مدال برنز شدند.

این المپیاد در چهار حیطه تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، استدلال بالینی و فلسفه پزشکی برگزارشد.

مدال‌آوران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این دوره از المپیاد عبارتند از: نیما قاسمی -دانشجوی رشته پزشکی حیطه مدیریت نظام سلامت- برنده مدال طلا و رتبه دوم انفرادی، محمدرضا رئیسی -دانشجوی رشته پزشکی حیطه مدیریت نظام سلامت- برنده مدال نقره، مهدیه متین‌فر -دانشجوی رشته پزشکی حیطه استدلال بالینی- برنده مدال نقره، راحله میرفصیحی -دانشجوی رشته پزشکی حیطه استدلال بالینی- برنده مدال نقره، مرضیه حجتی -دانشجوی رشته پزشکی حیطه استدلال بالینی- برنده مدال برنز، مجید شاهمرادی -دانشجوی رشته دندانپزشکی حیطه تفکرعلمی در علوم پایه- برنده مدال برنز، علی زنگنه -دانشجوی رشته علوم تغذیه حیطه فلسفه پزشکی- برنده مدال برنز.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار