مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی:

شاخص مقاوم‌سازی روستاهای خراسان جنوبی به ۶۱.۷ درصد رسید/تا رسیدن به مقاوم سازی صددرصدی ساختمان ها راه طولانی داریم

گروه استان ها- مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی گفت:شاخص مقاوم‌سازی در روستاهای خراسان جنوبی به ۶۱.۷ درصد رسیده و این در حالی ست که میانگین مقاوم سازی در کشور ۵۵ درصد برآورد می‌شود.
کد خبر: ۱۲۰۰۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷ 05 May 2025

قاسم تنها مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی؛ در گفت‌وگو با خبرنگار  تابناک در خراسان جنوبی؛ با اشاره به وقوع زلزله‌های مرگبار در دهه های اخیر که خسارت‌های جبران‌ناپذیری بر مردم مناطق مختلف کشور وارد کرده اظهار داشت: تجربه این بلایای طبیعی نشان داد که مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی، یک ضرورت جدی برای حفظ جان و مال مردم است.

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد کل واحدهای مسکونی روستایی در سطح استان ۸۸ هزار و ۸۳۵ واحد است که تاکنون ۵۴ هزار و ۸۵۵ واحد از آن‌ها مقاوم‌سازی شده‌اند.

 مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی افزود: بر اساس آخرین ارزیابی‌ها، شاخص مقاوم‌سازی در سطح روستاهای خراسان جنوبی به ۶۱.۷ درصد رسیده است؛ این در حالی است که میانگین مقاوم‌سازی در سطح کشور ۵۵ درصد برآورد می‌شود؛ این آمار نشان می‌دهد که مردم و مسئولان استان با جدیت بیشتری به موضوع مقاوم‌سازی پرداخته‌اند.

تنها گفت: مقاوم‌سازی فقط یک عدد و آمار نیست؛ هر خانه‌ای که مقاوم می‌شود، یعنی جانی که در برابر بلایای طبیعی بیمه می‌شود و دارایی‌ای که حفظ می‌شود؛ بنیاد مسکن با استفاده از تسهیلات ارزان‌ قیمت شرایطی فراهم کرده که حتی خانوارهای کم‌درآمد روستایی هم بتوانند خانه‌های خود را ایمن کنند.

وی خاطر نشان کرد: با وجود پیشرفت‌های چشمگیر، هنوز تا رسیدن به ۱۰۰ درصد مقاوم‌سازی مسیر طولانی پیش‌رو داریم و این هدف بدون همکاری مردم، شوراهای اسلامی، دهیاری‌ها و حمایت مستمر دولت ممکن نیست.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار