رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی عنوان کرد

اعلام آمادگی سرمایه گذاران خارج از کشور برای مشارکت در پروژه راه آهن/ آمادگی مجمع برای پیگیری و رفع نواقص قانونی حمایت از سرمایه گذاری

گروه استان ها - رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی از آمادگی مجمع نمایندگان برای پیگیری و رفع نواقص قانونی حمایت از سرمایه گذاری خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۹۲۶۷
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵ 20 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان جنوبی، سید حسن هاشمی در اولین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی در سال 404 تاکید کرد: هر جا ایرادی در قوانین و آیین نامه‌ها  برای حمایت از سرمایه گذاری است مجمع نمایندگان خراسان جنوبی آمادگی را دارد که برای رفع آن را پیگیری کند. 
وی با اشاره به ثبت 73 پیشنهاد و دو طرح مستقل در روزهای گذشته یاداوری کرد: در کمیسیون اصل نود نیز یکی از موضوعاتی و اولویت ها، قوانین و تبصره‌های اجرا نشده است آماده پیگیری نکات مورد نظر استان هستیم چرا که دولت ملزم به اجرا و نمایندگان پیگیر هستند. 
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: باید سرمایه‌های خرد مردم را به سمت تولید هدایت کنیم ما سرمایه‌های خرد فراوانی در اختیار مردم قرار دارد که با تجمیع آن می توان اقدامات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد استان انجام می شود همان طور که پایه و بنای واحد تولیدی بزرگی مانند کویر تایر نیز با تجمیع همین سرمایه‌های خرد شکل گرفت.
هاشمی تاکید کرد: بخش خصوصی و تعاونی باید برای تولید همکاری بیشتری داشته باشند زیرا هنوز مدل و نمونه هایی در کشور وجود ندارد که بتوان سرمایه گذاری را به طرف معادن هدایت کرد اما خراسان جنوبی می تواند با تلاش بیشتر رشد اقتصادی بیشتری در این زمینه به دست آورد. 
وی همچنین با اشاره به ظرفیت های مرزی استان توصیه کرد: این قابلیت ها نیز در دستور کار شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی قرار گیرد و مجمع نمایندگان استان در کنار استاندار از این موضوع حمایت می کند با این وجود و با همه زحمات انجام شده هنوز اقداماتتی دستگاه ها، به آن شکلی که باید باشد ساختار مند نیست و بخش خصوصی باید محرک باشد. 
نماینده مردم بیرجند خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی پتانسیل دانشگاه را یاداوری کرده و ادامه داد:در خراسان جنوبی ظرفیت‌های زیادی در زمینه‌های دانشگاهی و دانش‌بنیان دارد که برای تحقق به هم‌دلی و همکاری بیشتر بخش خصوصی و دولت نیاز است.
هاشمی همچنین گفت: به نیروی انسانی خراسان جنوبی اعتماد و اعتقاد دارم شورای گفتگوی استان در کشور هم موفق است و  اتفاقاتی که در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی انجام می‌شود بی شک ثمره کار کارشناسی است که می تواند در قانونی گذاری موثر باشد بی شک با یک پیام می توانید نقص های قانون و قابل پیگیری را مطرح کنید و پیشرو باشید. 
وی با تاکی بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های موجود در سطح بین‌المللی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی به پیگیری ها به این منظور اشاره کرد و توضیح داد: سرمایه‌گذاران زیادی از خراسان جنوبی، مقیم خارج کشور هستند که حتی برای اجرای راه اهن اعلام آمادگی کرده اند و جلسات زیادی با آنان برگزار شده صحت سنجی و تلاش می شود تا پروژه‌های راه‌آهن و دیگر زیرساخت‌ها را با کمک این سرمایه‌گذاران به ثمر برسد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار